KOSMATE TAČKE

pasji salon


Pasji salon Kosmate tačke
Špela Končina s.p.
Britof 157
4000 Kranj

Naročila sprejemam na tel.:
051 424 508

www.pasjisalon.net
info@pasjisalon.net

ROK STRAPS

NOVO...POPOLNA NOVOST 

NA NAŠEM TRGU...NOVO

NOVO...POPOLNA NOVOST NA NAŠEM TRGU...NOVO

 

ULTIMATIVNI RAZTEGLJIVI 3 V 1 POVODCI

1. Praktični
ROK™ straps vas in vašega psa obvarujejo ob nenadnih potegih , ko se vaš kuža vstavi ter voha naokoli. Večina lastnikov je že doživela nenadni sunek na povodcu ; kar je zelo neprijetno za vas in vašega psa. Z uporabo ROK™ se temu lahko izognete ob vsakodnevnih sprehodih ali igri.
2. Trening

ROK Straps progresivni način razbremenjevanja, sporoča vašemu psu naj se vstavi.Namesto grobega potega povodca , bo vaš pes "nežno" opozorjen naj upočasni Vaš pes bo ustavljen na naravni način in ne bo preobremenjeval vratu ter hrbta.
3.Varnost
ROK™ straps so tako kvalitetni, da bo vaš pes moral močno potegniti, da bi ga do polne mere raztegnil. Ravno zaradi tega ohranjate nadzor nad vašim psom. Dodatni ročaj poleg "karabina" omogoča vodenje psa v načinu "poleg". Tako lahko brezskrbno hodite po mestu kjer je veliko prometa in ljudi.


Povodci ROK straps so narejeni iz kvalitetne naravne gume, ter obdani z pletenim naylonom za neverjetno vzdržljivost. Povodci so UV-odporni, imajo oblazinjene ročaje za najboljše prileganje roki, Visoko kvalitetne karabine, vgrajene pa imajo tudi "prometne ročaje" za takojšnji prijem k nogi.

Barve in Velikosti
Več kilogramov kot jih ima pes, večja je sila potega. Ravno zato smo razvili 3 različne velikosti za maksimalno ujemanje z vašim psom, glede na njegovo težo.
 
Medium : 15-30kg 20mm širina
Large : nad 30kg 25mm širina
Barve: Črna z Zelenim detajlom, Črna z Oranžnim detajlom, Črna z Rdečim detajlom, Modra z Črnim detajlom, Pink in Črni z Reflektivnim detajlom.Povodci RokStraps so dolgi 135cm in se ob popolni obremenitvi raztegnejo do 165cm. Tako omogočajo izredno prilagodljivost vašim razigrančkom. Vašemu telesu pa onemogočajo poškodbe zaradi nenadnih potegov - trzljajev vašega psa. Povodci RokStraps so primerni tudi za tek ter kolesarjenje. Sedaj boste lažje nadzirali vašega psa med tekom ali kolesarjenjem , saj se bo z našim povodcem zmanjšala možnost padca ter drugih nezgod.
http://www.car-audio.si/razno/rok_straps_raztegljivi_povodec.html

Dim lights Embed Embed this video on your site

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

Vse povodce lahko testirate, vidite in kupite tudi pri nas!!
Vsi povodci so na zalogi!
 


 


2010-2012 Pasji salon Kosmate tačke - Optimizacija strani - Website